FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Monday, November 29, 2010

pengumuman

Hai u all..farah nak buat pengumuman sikit kat sini..HAHA..wah pengumuman??x boleh bela betol farah nie kan..ok..berbalik pada tajuk..farah ada 2 pengumuman..
pengumuman pertama, farah tujukan kat mereka-mereka yang telah add farah as friends dekat facebook..farah bukan sombong & belagak,x nak approve korang..tapi ada lah sebab tertentu farah x approve korang..apa-apa pun farah ucap terima kasih banyak-banyak sebab sudi add farah..Pada sesiapa yang add..sila tinggalkan nama facebook or email korang kat bawah nie..supaya farah boleh approve korang..lagi cepat korang kasi nama & email facebook..lagi cepat la korang di approve..

Pengumuman yang kedua, farah tujukan kat semue reader ok..korang nampak x kat blog farah atas sekali, ada nama & link..sila check nama korang ada x kat situ..sebab ada separuh farah dah letak kat situ..tapi ada separuh farah x sempat buat, sebab busy keje..so farah mintak jasa baik korang untuk tengok kat senarai atas tu & masukan nama & link korang, tu pun kalo x de..benda nie bertujuan, memudahkan farah untuk berblogwalking kat blog korang..
Nota kaki:jasa baik kalian, farah amat-amat hargai..thankz a lot..

3 comments:

fatin hanani said...

hehe fatin dah letk link fatin :D

fArAh!! said...

thankz fatin

Lady Shana Sweet said...

farah.. akak add FB farah tau..