FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, November 11, 2010

hai u all!!seharian farah bekerja,sangat2 penat..sampai rumah farah terus dok depan tv tengok cinta kirana..itu la pengubat penat farah!!Hehehe..&& ade lagi 1 pengubat penat farah..tido bersama..................................

BANTAL BUSUK




Hahahaha..

tapi rasa nya bantal farah x busuk pun..tapi orang lain & ibu tetap panggil bantal busuk ..ish x malu kn farah ngaku ada bantal busuk..hehehe





bermula nya al-kisah bantal busuk..dalam pertengahan bulan 3.. bantal busuk nie salah 1 hadiah dari seorang teman time birthday farah yang ke 19 & time tu farah sem 2..*bukan hadiah birthday dari bf or ex ok!!so umur bantal busuk nie baru setahun lebih..muda lagi kan???hehehe..disebabkan bantal nie warna MERAH maka farah sayang yang teramat kat dia..farah nie agak pencinta akan warna MERAH..klo barang tu warna MERAH jew, farah akan sayang lebih berbanding warna lain..sbb bagi farah MERAH nie melambangkan KEBERANIAAN..so bila ada benda warna MERAH, farah akan lebih yakin diri & berani..time sem 2 farah dok kat hostel, so bantal busuk nie la peneman baik, farah tido..bile pergi bilik orang lain pun farah akan bawak bantal busuk 2 meh.. x malu kn???hahaha..tapi kawan farah pun dah x kisah & paham meh..& bagi farah bantal busuk macam nyawa jugak la..kalau tinggal, macam x sempurna jew diri..*tapi pergi mandi & pergi kafe & pergi kelas xde la bawak bantal busuk nie!!kang x pasal2 kene bahan..dulu time kecik2 xde pun bantal busuk..dah besar nie baru wujud bantal busuk.. bantal busuk nie mmg dah macam nyawa farah au..xde sapa pun boleh pegang & usik..klo org usik jew, meti kene marah & farah akan mengamuk!!*agak2 klo nak tengok farah mengamuk & buat farah marah & sakit hati, curik la bantal busuk farah..tu pun kalau berani la..sebenar nya, kat bantal busuk nie ada 1 bau yang sangat2 nikmat tau..bau nikmat yang boleh buat tido lena..hehehe..hanya mereka yang memiliki bantal busuk jew yang tahu & memahami!!sebab tu la mereka yang ada bantal busuk, x kan dapat tido lena kalau x de bantal busuk kt sisi!!antara pemilik bantal busuk & bantal busuk memang x boleh dipisahkan..mungkin sampai dah kawen & ada anak..sapa ada bantal busuk tu, kita GENG tau!!GENG BANTAL BUSUK!!ok sekarang farah nak tanya korang la..& sila bagi pendapat jugak ok..


bagi korang bantal busuk tu ape??
benda kotor ke??
sapa yg ade bantal busuk??
sapa yang akan alami bende sama mcm farah, klo xde bantal busuk bersama time tido??
sejak bila ek kowg dh mula ada bantal busuk???
bagi yang x de bantal busuk,apa peneman or benda yang teman korang tido??yang perlu ade untuk tido lena..


tapi apa2 pun kn lebih baik kita memiliki bantal busuk, even busuk cm mana pun bantal tu, janji bukan hati yang busuk ok!!sebab bantal busuk lagi wangi dari mereka yang berbusuk hati!!klo kita busuk hati, hidup kita jugak akan susah meh, x tenang je..so mari bersama2 wangikan hati!!

4 comments:

Khairy said...

tol gak..kadang tak paham nape dia panggil bantal busuk....mungkin sbb byk air liur dah jatuh...kotor la...hehe

fArAh!! said...

hahaha..
tpi air liur sendri kn..
bukn air liur owg lain..
x busuk la..
wngai au..hehehe

zacky ~786~ said...

wahh..~ bg den bntal bsuk nie.. ermm... seketul bantal tp berbau busuk.. hahaa cume tuan die jerr y leh bau.. org len xleh.. :P

fArAh!! said...

mne boleh bgi!!
klo nk g beli bantal comel2 & bwk tido..
nnti lme2 jdi la bantal busuk..
bau dye wangai la kwn..
x busuk tau..
owg lain bau pun suke..
mcm perkataan yang kt bantal 2 I LOVE YOU & pasti tersenyum seprti bantal busuk sy..
HAHAHA