FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Tuesday, November 23, 2010

LUAHAN PERASAAN

Eeeeee..geram sungguh aku ngan ko nie..si jantan x guna, jantan penipu..dulu bukan main lagi cakap ngan aku..yang ko sayang kawan aku nie sorang..xde perempuan lain la..kawan aku nie jew la dalam hati ko.. apa kejadah nya pulak..yang kat FB ko tu bukan pompuan kew bodoh???sanggup suruh aku kol kawan aku nie tengah malam, tok sampai kan salam rindu & sayang ko!!realiti nya,ko bukan rindu & sayang kat dye..hati banyak busuk meh..buang kredit & masa aku jew..yang agak x leh terima, ko nie pandai cover line..ko yang salah, ko buat kawan aku yang rasa bersalah..sebab dye break ngan ko & couple ngan orang lain..tapi kan kalo kawan aku nie bodoh terus tunggu ko si jantan penipu..meti dye x kan rasa kebahagiaan dye sekarang..mesti dye akan terus terseksa hidup dengan ko ..& kawan aku nie akan terus kene tipu ngan ko la jantan x gune & mesti aku akan rasa bersalah sangat-sangat..eeeeeee..geram betul aku ngan ko nie..hampir setahun ko buat kawan aku menderita, macam tunggul batu kan?? Ko x contact dye, jarang kol,jarang msg, tahu2 ko simpan pompaun lain..ko contact pompuan lain..ko nie elok di BUNUH jew..x payah hidup kat dunia nie lagi bagus..ko still ngan dye dulu pun, sampai hampir setahun sebab ko hanya nak pergunakan kawan aku nie kan??ye la untuk siapkan report LI ko?? Ko kan x tahu nak buat..& sebab pompuan ngan ko sekarang nie kan budak kos lain, mana la tahu pasal it nie..kawan aku nie sungguh-sungguh tolong siapkan report LI ko,x tido malam,x cukup rehat semua, semata-mata tolong ko..tapi macam nie ko balas kat dye kan??serius ko nie memang jantan yang x berguna..x reti nak hargai orang..kalo la kat dunia nie, semue lelaki macam ko, hancur dunia..sangat-sangat zalim..

Nota kaki:lelaki ngan pompuan sebenar nya sama jew..tapi tolong la jangan main kan perasaan orang..x baik tau..jangan la zalim sangat..ingat la bumi nie bulat..mungkin sekarang kita permainkan perasaan orang..satu hari nanti kita akan dibalas,orang lain pulak permainkan perasaan kita..time tu kita akan rasa berapa sakitnya dipermainkan..kalo sayang hargai la orang yang kita sayang..tapi kalo dah x boleh terima pasangan tu & dah benci, lepas kan la cara baik..bukan bermusuhan atau permainkan..ok..renung-renungkan..

Sorry kalo bahasa agak kurang sopan

14 comments:

GombakMali said...

panas2~ hahahaha... nih jenis lelaki xgune.. malukan kaum yg bernama lelaki..

fArAh!! said...

hot story..
x semue laki cm tu kan..
tapi kalo semue laki mcm 2..
rasa meletup dah dunia nie..

E sudeh said...

yangg, aku tahu sape gerangan si lelaki tu. yayyy! Z not a real name kn? ngeee jantan tu mmg s**l okayy! rasa mcm nk bommm je muka berjerawat dea tuh!

fArAh!! said...

yup2..Z..si jantan x guna..sangat-sangat kejam..nasib baik la x kene mengadap muka dye dah..klo x, mmg aku dah bom muka yg berjerwt, & bajet good,good 2..now bukan main lagi pix dye ngan minah 2..
geram gile aku..

*.*.*Fatin Azeela.*.*.*. said...

Farah..biasa la tu..laki memang mcm tu..

fArAh!! said...

hahaha..thu x pew..
zlim tau

FATIN SYAFIQA said...

oh i ada share post ni kat fb i. heee~

fArAh!! said...

hahaha..

E sudeh said...

tulahh, aku pon bengang jugak la kn tgk pix dea dgn pompuan tu kemain lg. dulu tny, tknak ngaku! bodoh gila. kesian B en? klu aku tahu perangai dea mcm celaka, dr dulu lg aku bukak rahsia dea tu. pk mbr je. atlast dea game mbr kte, lg panas makkkkkkk >_<"

fArAh!! said...

wei mmg bengng kot..b4 nie time b still ngn z tu..leh kte ari2 dye cite..dye sedh, tapi aku yg tlg nngis..pix 2 mmg x yh ckp ar..mmg skit hati tgk..dye tu ckp x serupa bikin ma..mmg sngt kesian ngn b..ptut nya awl2 ko g thu b kot..xde la idup b terseksa & kene game..
yunk,dye hanya pergunakan b, utk kesenngn dye jew!!

himmymaru said...

aku ase nk LIKE jew ayat ko yg last skaly tuh...
ko tolong nanges...
haha!
sengal larh farah...
aku da remove dye dari fb, g besh an?
xde dye dlm idop neh pown xpe...
dtg uma am beraya tp buwok2 an aku dekat mak am...
pangai mcm gampang an?

fArAh!! said...

mslh nye, kt cnie x leh nak LIKE2 la yunk..dah mmg aku yg tlg nngis kan tok B..sedh kot dye wt kwn aku cm 2..
mmg bgus2 ko remove dye..mari wt kempen remove Z..hahaha..dye busuk hati kot..busuk segle2nya..kasi bunuh jew

fieqa kamarulzaman said...

wah..bkn maen mrh lg anda..
xmoh mrh2..t cept kedut..hehe..
ehh..miss u la..hehehe..gewdiks jew ayt kn

fArAh!! said...

@kak fieqa::bukan marah apa..geram tau..wat kawan cm 2..gile kejam..hahaha..miss u tu meh..