FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Monday, November 22, 2010

tag from faramir!!

hai u all..
nie farah nak selesaikan tag dari faramir..
thankz ye tag..

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup anda ?
Benda yang paling penting dalam hidup farah:
- 1st Hp, sebab senang nak berhubung..kot2 kuar sesat kew.. *dulu penah tggl hp, pa2 ibu kol x dpt2, time 2 pak ngah meninggal..so lepa kejadian 2 dah serik..
- 2nd Dompet, sebab dalam dompet ada duit, my kad, lesan..klo tggl kang tiba2 ade road block, x pasal2 kene saman & jadi indon..hhahhaa
- 3rd Jam, sebab dari kecik memang ibu ajar pakai jam..klo kuar x pki jam, meti akan kelam kabut..
- 4th Lappy, sebab suka on9..
- Yang lain penting jew..klo tgk hand bag farah macam2 ada kat dalam..hahaha

2. Benda terakhir yang korang beli gune duit sendiri ?
solution contact lens..* baru beli tadi..haha

3. Di mana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan anda ?
nak kawen kat taman..tema, ala taman bunga..nak bunga warna merah banyak2!!

4.Adakah korang sedang bercinta?
yup!!

5.Berapa lama korunx akan mencintai pasangan korang??
sampai bila2 akan mencintai dye meh..hanya dye di hati meh..selamanya ok..insya allah..

6.Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli??
majalah pa & ma..sebab akak farah beli hari 2, time 2 bosan so baca la..

7. Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra??
dengan ibu la lebih mesra, sebab ape2 meti akan minx kat ibu & ngadu kat ibu..

8. Namakan org yg btol2 korunx nk jumpa dalam hidup korang?
Awal

9. Adakah korang basuh baju korang sendiri??
yup..tapi pakai mesin la..

10. Di manakah tempat yg btol2 korang nk pergi?
Korea, jepun & mekah

11. Pilih salah satu,,plok atau ciom?
peluk, sebab bila di peluk akan terasa kasih sayang seseorang 2..

12- Beritahu 3 benda tentang org yg tag anda..
cantik,ayu,sweet!!

13- 8 lagu yg korunx suka and selalu dngar..
- Disaat aku mencintai mu- dadali
- Perfect two - auburn
- For the rest of my life-Maher zain
- Tanya pada siapa-angelika
- Super something-yuna
- Fall for you-secondhand
- Today was a fai- taylor swift
- Dia miliku-yovie nuno

14- 5 blogger yg dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini.

4 comments:

Queen F said...

suka jugak lagu for the rest of my life.. :) btw, my name is farah too :D

fArAh!! said...

wah..sama pulak nama..
tapi bukan anak pak cik nordin kan??
hehehe

EkaWeird said...

dah jawab dah tag..... lala~

fArAh!! said...

thankz dear!!