FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Friday, November 19, 2010

award, thankz efy & eyda eydot..

thankz to syafiqbakhari & eyda eydot yg cute!!hehehe
tua org kasi award yang sama..so farah gabung kan..x pew kn..


1. a) syafiqbakhari.blogspot.com di mata kalian..
Blog syafiqbakhari.blogspot.com..bagi sy blog efy sngt unik & nice, ayat banyak ganas.. hahaha..mencerita kisah idup beliau..antara slh sowg blogger laki yang sy follow..

1. b) eydaeydottt.blogspot.com di mata kalian..
Blog eydaeydottt.blogspot.com..bagi sy blog eyda eydot nie penuh dengan warna pink..*wei bukan ko x suka warna pink kew??hahaha..blog yang cantik, menarik && ayat yg penuh ganas..sila sopan kan bahasa anda mak cik eyda oi..hahaha..

2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
Anak pak cik nordin..letak nama tu sebb sy anak kepada pak cik nordin..sy bangga ngan nama ayah sy NORDIN..& sebb blog nie pencerita kan kisah hidup anak pak cik nordin..

3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
Cikfarahnordin.blogspot.com..lex nama nie sebb sy masih belum berkawen,masih cik lagi..farah tu nama sy..nordin 2 nama ayah..

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
Tengok pada keadaan & post yang ingin ditulis..hehehe

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
Bile tgk blog org lain cantik..terasa jelez meh..tapi bile nak edit2 blog sendiri..mlz teramat, main biar kn jew..hhahaa..

6. bilakah blog anda diwujudkan..
Awal 2009 kot..x pasti meh..

7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
X ingt lor..tapi rasa nya org yg 1st follow sy tu dah x follow dh..

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..



Ni syarat dia -,-
1. cikfarahnordin.blogspot.com di mata kalian..
2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
6. bilakah blog anda diwujudkan..
7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..
(updated)** sudah buat entri tinggal URL kat cbox farah okeyh =)

4 comments:

man yusoef said...

menarik ke blog sy??...hehe..anyway tq..nnt sy buat entry

fArAh!! said...

menarik la..
sebab agak suke jln2 sne la..
ok..
sama2..

Enna Banana said...

enna dah buat entry bout ur award!
thanks ya!

http://enna-banana.blogspot.com/2010/11/award-from-qaseh-farah-fatin-deefalya.html :)

fArAh!! said...

orite..
sme2 enna..