FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Friday, January 28, 2011

Period pain

Eerrrggghhhhhhh!!!! sangat-sangat sakit ok senggugut nie..semalam 1 hari pergi kerja duduk jew..nak gerak pun malas & sakit sangat & tak larat..mula-mula nak MC, tapi paksa diri pergi kerja jugak..semalam blogwalking pun tak..sori k..balik jew dari kerja terus baring, mandi, lepas magrib terus tido sampai pagi tadi..serius sakit sangat & tak larat ok..sangat tak suka keadaan senggugut macam tu..perut nie rasa tegang & nak pecah jew..pppeeeehh perit ok..period jew, senggugut..sabar jew la..dari hari rabu kot..nasib hari nie bangun tido jew dah ok..syukur sangat-sangat..hope akan ok jew..AMIN!!

12 comments:

aLi + sHa said...

ala siannya adik aku kena prei0d pain.. ehehehehe.. aku dh 9 bln x kena peri0d s0 x th la mcm ana klu peri0d lps nie.. sakit ke x... ehehehehehe...

fArAh!! said...

@ aLi + sHa::ko tunggu la leps berslin nnti..sure kene lagi teruk dri aku..hahaha

Alan said...

aloo ciannya dia ^_^"

fArAh!! said...

@ Alan::sngat kesian kn??thankz..

ADfeez said...

kekadang sibuk tnya kengkwan pasal period pain nie.. dorg pun kekadang annoy ngan aD hahahaha :P

fArAh!! said...

@ ADfeez ::hahaha..sapa suruh g tanya..

Yuny Khoo said...

takpe.. sakit period ni sekejap je.. kne tahan sikit je.. huhuu

fArAh!! said...

@ Yuny Khoo::memng skit skit..tapi kalo dah smpi berguling2..bukn ckit dh..

aLi + sHa said...

ehehehehe.. x de maknanya....

fArAh!! said...

@ aLi + sHa::ada makne la..sapa kata takde makna..sebab sellu nye org dh lme tak kene nie..skit dye lagi teruk..

kamarukom said...

xpe farah! kalau la sakitmu boleh ditransfer kepadaku, hndak sj ku amik sakitmu jdkan sakitku...hehehe..mkn ubat ye! ;)

fArAh!! said...

@ kamarukom::hahaha..ye la..dh ok pun mehh..