FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Monday, January 31, 2011

terasa nak nangis..

Eerrrggghhhhhhh!!!! sangat-sangat sakit hati ok..bukan sakit hati ngan manusia..tapi ngan FACEBOOK..tadi farah tengah-tengah online..tiba-tiba FACEBOOK farah kuar benda nie..



serius sangat sakit hati ok..geram gila la..asal FACEBOOK farah jew macam nie..farah try FACEBOOK adik farah ok jew..serius rasa nak nangis..farah tak kisah pun kalo FACEBOOK nak tutup..tapi napa farah punye jew jadi macam nie..geram gila ar..try search pakai email, nama guna FACEBOOK adik, ada jew akaun FACEBOOK farah tu lagi..tapi farah nak log in tak boleh..sangat tak puas hati, geram, sakit hati & nak nangis!!!!


10 comments:

ila said...

ala ciannyer

Azwan Ali said...

ni mesti ada orang hack

fArAh!! said...

ila::kesian kan..erm sedh

fArAh!! said...

@ azwan ali::mungkin kot..apa2 pun sngt sedh ok

cik teynteyn said...

saba eh ..
nape eh jd camtu .

ADfeez said...

kene mandrem kot~???? :P

fArAh!! said...

@ cik teynteyn::berkt kesbrn..now dh boleh ar..hehehe..
tak tahu..tibe2 jew..

fArAh!! said...

@ ADfeez::mungkin la tu..spe nth dengki..

Anna said...

yer,pelik gak.sabar n tunggu,takkan sehari xdpt masuk. cheers k :)

fArAh!! said...

@ Anna::sangat pelik ok..yup2 sabar dh..now dh boleh..hehhee