FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, January 6, 2011

YES!! saya tidak berjaya!!

Assalamualaikum
dan SELAMAT PETANG!
sihat kew semua??
hehehe

Okay!
entry farah kali nie pasal........................
........................................
.................................
.........................
..............
.........
....
..
.


pasal tajuk kat atas tu la!!
ahhaha

ok, sebenarnya farah nak cita pasal, result interview tok
JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT17 
yang farah pergi interview, pada bila ek??
ntah dah lupa..sila rujuk sini..
ha dah tgk dah entry tu??
kalo dah, BAGUS!!
kalo belum, TAK NAK KAWAN!!
hahaha

ok,ok sambung cita..
result interview JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT17 
keluar hari ni..
dari pagi memang x semangat la nak check..
sebab result tu asik di tunda-tunda jew..
so mood nak check pun jadi MALAS!!
yes MALAS!!

patu farah dapat msg kat fb dari kawan poly, eika..
dye cakap dye x leh check..
farah pun try ar bukak portal SPAkot-kot farah dapat check kew..
bukak-bukak hasil nya sama, x dapat check jugak..
memang dengan penuh semangat terus TUTUP ar kan!!
patu dalam kul 4, farah dapat email dari multimedia@spa.com.my..
nie la yang terdapat dalam email tersebut..


tapi yang atas nie dye bagi tahu dalam email, macam x best nak baca..
farah pun bukan portal SPA..
keputusan nya sama jew macam kat atas..
tapi lagi ori la..
hahaha


lepas tu muka terus senyum bahagia..
hahahaha..
*dalam hati berkata..
YES!!SAYA TIDAK BERJAYA!!
dengan penuh semangat..
napa semangat??
sebab farah x rasa pun akan berjaya dalam interview tu..
so bila result dah kuar..
memang tak terkejut la kan..
ye la keja goverment, susah kot nak dapat..
ada yang dah interview 2,3,4,5,6,7,8 kali tetap tak dapat, dapat..
so farah pun rasa biasa jew ar, tak sedih pun..
lagi pun farah this year baru 21 tahun..
banyak masa & peluang lagi tok di panggil interview..
insyaallah!!
amin..
bye!!

12 comments:

AMMAR YASIR said...

Sedihnya... Ammar pernah jugak jadi macam ni dulu..

KizZ said...

Alah takpe takpe..gagal sekali bukan bermakna gagal untuk selamanya okayh..chill

Jom sini,
Back To School oyeah!

Enh Ear said...

tak pe.. gagl seklai bukan bererti gagal selama2nya.. cuba lagi kay

Nordiana Nordin said...

tak ape..tu satu permulaan, cam along interview kali ke-3 baru dapat..apa pun teruskan usaha..chiayok2..insyaallah bila dah sampai rezeki kita gerenti dapat..just carry on with our job..good luck..keje rajin..

fArAh!! said...

@ AMMAR YASIR ::x sedh pun..haahha..so now dh dpt belum??

fArAh!! said...

@ kizz:: yup2..gagal sekli bermkne terus ggl..now pun dh keje so x dpt, xde la sedh mne kn..

fArAh!! said...

@ Enh Ear ::yup2 tol tu meh..cube lain kli meh..

fArAh!! said...

@ Nordiana Nordin::yup2 nie baru permulaan..umur pun muda meh..akan terus berusaha, mencapai cita2..thankz ye long..

MiLa MaLeK said...

farah sme la kite,,sdey bangat
tp dr awl lg dh rse mmg xdpt
peluang mmm..
btw troskn usaha,,huhu =))

fArAh!! said...

@ MiLa MaLeK::sian meh awk..tapi farah x sedh pun..hehehe..yup2 terus berusha..

yaya said...

rezeki ada dimana2 sayangg. ;)

fArAh!! said...

@ yaya::yup2 dear..thankz..