FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, March 3, 2011

happy birthday to me

happy birthday to me ,
happy birthday to me ,
happy birthday to me ,
happy birthday to me ....

haha , nyanyi untuk diri sendiri je la yang mampu!!huhu..hari ni 3/3/2011, maka cukup la umur farah 21 tahun..huh mcm tak percaya la, macam mimpi je rasa!! dah tua dah farah, oh tidak!! 

act tahun ni terasa birthday yang sangat happy, membahagiakan hidup farah berbanding birthday yang sebelum ni..1st sebab dapat sembut birthday dekat rumah..setelah hampir 4 tahun farah sambut birthday dekat hostel..2nd sebab 1st time birthday sebagai orang yang b'kerjaya.. terasa sangat terharu sampai nak nangis sebab kegembiraan yang tak dapat digambarkan.. terutama bila ramai yang wish semperna birthday farah yang ke 21 tahun ni..wah sangat gembira ok..ye la sapa yang tak gembira kan bila birthday.. 

thankz kepada famly, kepada kawan-kawan yang dah wish birthday farah tak kira melalui hp, face 2 face atau pun fb..thankz a lot..

28 comments:

Syat0za said...

happy birthday ! :D

nabilah_2908 said...

weee...birthday dia hari ni yer..

Happy Birthday Girl..!!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
tajuk n3

misz fidd said...

selamat hari lahir! (;

Inspirationalefeks said...

happy birthday ! hahah birthday awk sama dengan birthday my ex :)

Phat said...

happy birthday to u

iLa VaNiLLa said...

hapy besday anak pak cik nordin.. ngeee.. ;)

cinta nabella said...

hapyy birthday :)

CikSaraTT said...

HB gurl !! =)

cikcahya said...

happy birthday farah ;) may Allah bless you ;D

Nonoy said...

Happy Birthday even though I just got in here. Nice to mee you here on this blog. Lovely blog from a lovely lady. cheers! :-)

cHiEydA said...

happy birthday...

bila nk umum pemenang header tu..???

xsabr nak tau nih..

fArAh!! said...

@ Syat0za::thankz ye

fArAh!! said...

@ nabilah_2908::thankz ok

fArAh!! said...

@ misz fidd::thankz

fArAh!! said...

@ Inspirationalefeks::thankz..
hahaha..tapi yang pasti sy bukn ex awk..

fArAh!! said...

@ Phat ::thankz phat

fArAh!! said...

@ iLa VaNiLLa::thankz ila

fArAh!! said...

@ cinta nabella ::thankz ye

fArAh!! said...

@ CikSaraTT::thankz

fArAh!! said...

@ cikcahya::thankz

fArAh!! said...

@ Nonoy ::oh thankz

fArAh!! said...

@ cHiEydA ::thankz..next week kot..
t farah akan umum kan jugk..dont wori

wafimamap3 said...

selamat hari jadi anak pak nordin. jangan nakal-nakal ye....

fArAh!! said...

@ wafimamap3::hahaha.a.ok..thankz

nas_mkfs said...

hehe...dah wish hari tu fara..tp nk wish lagi..hari ni baru smpat intai2 blog farah.. :)..happy besday to you..happy besday to you..
bahagia la tu dpt smbut besday ngn anas,,hehe..
akak pn dis year happy gak..upcoming besdy akk ni smbut ngn bf & fmily gak..ehhe.. :)
smoga berbhagia & happily ever after.. :x

fArAh!! said...

@ nas_mkfs::thankz kak thia..mesti la ok dh bhgia kn..& hubungn pun tak de kene kco mcm dulu dh..hehhee..
thankz ye..doa kan kami..

ieda.muncit. said...

happy besday to you.

fArAh!! said...

@ ieda.muncit.::thankz syida