FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Monday, May 30, 2011

akhirnya dimiliki..

Assalamualaikum..


bersyukur sangat-sangat, bertemu kita lagi di blog farah yang usang ni..korang sihat tak?? hope semua nya sihat ok..serius lama gila tak update blog..busy yang teramat..apa yang farah busy sangat pun, farah tak tahu..


hari ni farah nak kongsi kan dekat korang, satu benda yang akhirnya farah berjaya miliki..satu benda yang farah cari selama ni..merata tempat farah cari..hahaha.yang tu tipu ok..tak merata tempat pun, pergi kedai buku berdekatan pun tidak..hanya cari dekat internet je..search dekat en google..en google la yang banyak membantu farah dalam mencari buku ni..ramai juga yang sedang mencari novel ni..




novel yang bertajuk, KASIH YANG SUCI..betul kan ramai yang sibuk mencari novel ni????sekarng novel ni dah jadi kegilaan juga la..hari tu farah ada la juga baca novel ni melalui internet..tapi ada page-page yang tak boleh baca.. so cerita pun tergantung, membuatkan farah tertanya-tanya tentang jalan cerita yang seterusnya sehingga membuatkan farah ingin memiliki novel ini sendiri..


KASIH YANG SUCI, merupakan 1st novel yang farah beli..sebab farah agak kurang gemar membaca novel..mungkin sebab farah tengok kawan-kawan farah baca novel, sampai leka kot..so membuatkan farah tak minat baca novel..hahaha..


farah beli novel ni, melalui online melalui kawan fb, apa-apa pun terima kasih sangat-sangat dekat beliau kerana memudahkan kerja farah untuk mencari novel KASIH YANG SUCI ini..hehehe


nota kaki::semangat nak baca novel KASIH YANG SUCI sampai abis..kalau dah habis nak ulang banyak-banyak kali..hahhaa

14 comments:

nabilah_2908 said...

ada lagi tak novel ni...?

Ezzattie said...

wahhh!
boleh zatie pinjam. ea ea?
hahaha.

jom tengok nora elena. jom jom. ngeee

yaya_flanella said...

yaya pinjam orang punye je. fav yaya aisya sofea. :)

Phat said...

cite nora elena based on novel ni kan farah..

fArAh!! said...

@ nabilah_2908::dkt farah ada la.. tapi dekt org yg jual nie dye ckp tak de stock dh..

fArAh!! said...

@ Ezzattie ::boleh2..amik kat rumh..hehhee..sure mesti tgk nora elena..

fArAh!! said...

@ yaya_flanella::hahhaa..farah semngt sngt siap nak beli

fArAh!! said...

@ Phat::yup2..tapi banyak tak sama pun

Ujang9897 said...

pinjam...heee

iLa VaNiLLa said...

sb nora elena niyh..

tumitKAKIkuLUKA said...

ouh seth tan.hahahahha

fArAh!! said...

@ Ujang9897::boleh2..dtg putra amik

fArAh!! said...

@ iLa VaNiLLa::hahaha..ye la dmm nora elena..so kene la beli novel nie

fArAh!! said...

@ tumitKAKIkuLUKA::yup seth tan