FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Saturday, July 30, 2011

mood study

Perghh..dah nak bersawang ar blog farah nie..nie adalah sebab kemalasan yang terlampau untuk update blog dan kesibukan menimba ilmu..Actually, banyak cite yang nak kongsi kat u all semua tapi farah agak sibuk study..so masa untuk mengupdate kan blog pun tak de..busy dengan buku2..kena mengadap coding2 yang bermacam jenis naik berpinar mata, mengadap teori yang bermacam jenis, naik serabut pala otak..dengan assgmnt, quiz, presentation dan macam2..so harap maklum la ye kena farah lama tak berblog..Sekian..

3 comments:

iLa VaNiLLa said...

farah study kew?? bukan farah kerja kew??

fArAh!! said...

@ila::yunk dulu farah keja..tapi sekrng smbng integrasi la..kat poly sabak jugak..hari tu ada nampak ila dekt kafe dgn en bf..hehhee

ila said...

selamat stdy+slmt ari rye