FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Saturday, January 7, 2012

Holiday at PD..

Assalamualaikum..

31/12/2011 sabtu minggu lepas..farah & famly pergi holiday at PD..time nak pergi tu memang semangat gila la..awal-awal dah packing barang..ye la sebab nak release tension before start belajar..kami menginap di Glory Beach Resort, Port Dickson.. kami dah dua kali menginap di sini..rasa nya buat masa ni layanan yang di berikan oleh pihak resort sangat memuas kan hati kami.. dan yang paling-paling seronok apartment kami berhadapan dengan pantai..kira dalam rumah pun still boleh dengar bunyi ombak pantai dan boleh rasa angin pantai..serius sangat seronok ok..



31/12/2011

kami sampai je terus check-in..amik kunci rumah..


after naik rumah..tengok pemandangan dari dalam rumah..serius best tau


petang pulak kami jalan-jalan di kawasan resort..


swimming pool Glory


kami cadang nak mandi swimming pool..
tapi swimming pool penuh..
so tak dapat la nak mandi..
muka farzana yang agak tak puas hati sebab swimming pool penuh..hahaha


dah last kami buat keputusan keluar dari resort, pergi jalan-jalan dan beli makanan..
pasar di Batu 4..


berdepan dengan pasar ada pantai..
so apa lagi pergi la sana..
sbb farzana nak main pasir pantai..



farah & my mom






selepas penat berjalan kami balik resort semula..



1/1/2012..

bangun je tido kami bersiap-siap untuk turun breakfast..
after breakfast kami terus pergi ke swimming pool..
muka farzana ketakutan dalam air..hahaha


masa ni farzana dah tak takut dah..
boleh senyum lebar lagi..


dah habis mandi pantai..
kami naik rumah untuk bersih kan diri & packing balik ke Putrajaya..
tapi b4 tu kami singgah dulu at Giant PD..



habis shopping..
kami pulang ke Putrajaya..
selamat tinggal PD..

4 comments:

twinkle twinkle said...

lawanya permandangan :)

.izzatul.hazwani. said...

samalah ... kiteorg pun bercuti kat sne arituuuuuuuu ^^

fArAh!! said...

@twinkle twinkle: yup sngt cntik pemndgn kt sne..

fArAh!! said...

@izzatul hazwani:serius bercuti kt sne jugk??time new year jugk ke??