FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Saturday, November 27, 2010

Alamanda


Hai u all.. semalam farah hangout dengan bestfrenz, zureen..my besties dari form 3, time skool at putrajaya..dulu time skool apa-apa meti la dengan dye..sampai la farah pindah masuk teknik tinggalkan dye keseorang..kejam kan farah??hehehe..even kami bukan 1 skool dah, kami tetap contact & jumpa sampai la sekarang..dye salah sorang kawan farah yang ibu caya. sebaba kan parents kami dah kenal..so kalo kami nak kuar lepak, parents kami meti kasi, tanpa berkata banyak..seronok tau..sebab persahabatan kami direstui..wah macam hubungan pasangan kekasih pulak..hahaha..ok kita orang jumpa hari tu pun, setelah hampir setengah tahun kite orang x jumpe, lepak & jalan-jalan berdua..lama kan??ye la masing-masing busy dengan life masing..hanya dapat contact melalui phone & FB jew..tapi akhir nya berkat kesabaran kita orang, dapat jugak membuat 1 temu janji & ketemu..wah sangat mizz zureen meh..serius..kita orang janji jumpa at alamnda pukul 7 malam..sampai jew alamanda masing-masing sibuk mencari..akhir jew jumpe at depan BILLA BONG ALAMANDA..happy sangat-sangat.. disebabkan lama sangat tidak ketemu, banyak sangat cita yang ingin dikongsi bersama..kami dapat la bergurau senda, gelak bersama kembali..kami berjalan-jalan pusing alamanda yang kecik itu..& sampai la kami terserempak dengan seorang manusia, penyebab mood farah down malam tu..perasaan sangat-sangat terkejut & x boleh terima..tapi zureen telah tolong memulihkan mood farah time tu..thankz ok..setelah penat pusing-pusing, kami pilih OLD TOWN untuk lepak..settle makan & lepak..bayar parking & balik..see u next time dear!!


9 comments:

Anonymous said...

farah dengan zureen, keluar x ajak!!
touching kot

fArAh!! said...

ala x mau la touchng..
kite org dah lama pulk x jumpe

Anonymous said...

next time kuar..ajak la jugak ok..

akU GaDis said...

besh nyew hangout dgn mmber2 ^^,
hik3

nazirulhazwan~ said...

gmbr last, sblh kiri
macam rossa la:P

HaNTwO said...

cam kenal je....

fArAh!! said...

aku gadis::membe-membe 2 x la..
sebb kami kwn berdua jew...x rmi..

to nazirulhazwan::hahaha..muka mcm rossa??xde mkne nye..

to hantwo::cm kenl??klo kenl spe??

Anonymous said...

zureen here:
ahh tersentuh hati i membacanye
syg sgt kat kamu
love you my deary

fArAh!! said...

zureen:tersentuh pun, x mau sampai nngis ok..hehehe..
love u 2 dear!!