FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, November 25, 2010

surat cinta, oh surat cinta!!

Hai u all..tadi farah g alamanda date with my bff, zureen..masuk jew pintu rumah, ibu kata farah dapat surat cinta..farah gelak-gelak jew la ingat ibu main-main..farah pun masuk bilik, tengok atas meja belajar ada surat..wah memang surat cinta meh..surat cinta dari POLIS DIRAJA MALAYSIA..farah pun bukak surat tu & baca, “adalah dimaklumkan mengikut rekod kami, pihak tuan/puan masih mempunyai saman yang belum dijelaskan. Pihak tuan/puan dinasihatkan agar dapat membuat pembayaran k eats saman-saman tersebut. Kegagalan pihak tuan/puan membuat pembayaran akan menyebabkan nama tuan/puan akan disenaraihitamkan.“..Ok lepas baca surat cinta tu, farah pun bukak lappy & on9 bukak www.myeg.com.my untuk pasti kan betul kew tu saman farah..& ini hasil nya..


hahaha..mmg saman farah la..Nampak nya, 1st gaji untuk bayar saman..serius sedih gila..wah x leh terima..

nota kaki: korang jangan drive laju-laju macam farah tau..nanti duit melayang macam farah..berhati-hati dijalan raya..ingat la orang tersayang k..

21 comments:

Azwan Ali said...

sabar je la kakak, ni semua takdir
be strong ok?

fArAh!! said...

x boleh strong..sakit hati!!
sedh!!

Phat said...

tu la bwk laju2 lagi

fArAh!! said...

hahaha..
ada 2 saman pulk..
600..agak gila..
so sad..

misz FaTiN said...

sabar ye farah..
minta la pengurangan bayaran..
dun sad2 ya.. ^_^

fArAh!! said...

tu la..minx tolong akak suruh tnye sapa2 yang boleh tolong kurngkan..klo kene byr 600, bnyk sngt

HaNTwO said...

duit pokcik dah byk melayang pasal saman ni huhuhuhu....memang kejam

fArAh!! said...

wah..mmg sngt kejm kot..pak cik tolong byrkn smn boleh x??hahaha

ahmad jo said...

olololo.. cian dia.

fArAh!! said...

cian kan..sedh jew..mood down gile

Abdul Qaiyum said...

Sabar aje lah farah..andai itu takdirnya pasti ada hikmah..hehehehe.. i had a same exprience..lagi la kene saman kat langkawi..tgh sedap2 bercuti tak pasal melayang lagi 300

fArAh!! said...

x boleh sbr..sedh sngt..gila nak melyngkn 600.. rasa x berbloi!

p[A]n[A]d[0]L© said...

woahh..
2 saman tue..
farah b'drift ker nie smpi kena saman...??

Abdul Qaiyum said...

600? wah dasyad giler..try la g kat mane2 balai ckp tak boleh kurang ke..(cewah sesuka hati je mintak2 kurang)

fArAh!! said...

to p[A]n[A]d[0]L©::
ha tahu pun..2 saman kot..1 saman 300..hahaha..b'drift la tu..sampai 2 saman..

to Abdul Qaiyum:
600 untuk 2 saman la..mintak tolong akak tanya kan..hahhaa

eiysya zasya's said...

saya pnah kena saman gak.. 300 ratus hengget.. nasib baik dad tak bising.. muahahha~

fArAh!! said...

300 untuk 1 saman..tapi nie ada dua saman..so 600 la..

Anonymous said...

berhati-hati dijalan raya..
patuhi had laju!!

fArAh!! said...

thankz..

Enna Banana said...

huarggghhh!!
kalau enna jadi farah pun, enna moody ohh!
gila ah. sabar k babe.

fArAh!! said...

mmg gila owh enna..
600 gila kot nak bayar..
tgh bersbr lor nie..