FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Sunday, December 12, 2010

MASALAH SUSAH GEMOK!!

Hai reader..cuba tengok tajuk ”masalah susah gemok”..hahaha..susah nak gemok pun, jadi masalah kan..ingat orang gemok jew yang bermasalah..ok farah nak cite nie..farah kan ada masalah susah nak gemok..x tahu la kenapa..tapi bukan farah sorang jew yang alami masalah tu..adik beradik farah yang lain pun sama..kita orang makan banyak-banyak pun x gemok-gemok..musykil kot..mungkin sebab keturunan..dari along farah sampai la adik farah..semue nya kurus..hahaha..orang yang gemok, nak kurus..kami nie adik beradik kurus, nak gemok..


farah penah la badan berisi time sem 2..tapi tu pun kejap..pa2 jadi macam biasa balik..time sem 2 tu memang makan banyak..sampai orang panggil farah ”perot setokin..hahaha..ye la sebab keje nak makan jew..tapi now makan banyak-banyak pun x naik..nak cakap hidup x bahagia, bahgia jew..so dengan tu farah amik keputusan untuk makan vitamin selera makan & minum protein..






tapi bukan makan & minum benda tu jew..farah g gym gak..hehehe..even benda-benda tu mahal, sanggup tau beli..hehehe..


nota kaki::kalo ada apa-apa pendapat lain tok gemok or naikan berat badan..kongsi la ngan farah ok..hope 1 day farah akan gemok or berisi..

18 comments:

aisya said...

wah.. bestnye susah nak gemok.. huhu

fArAh!! said...

@ aisya::wah best ape nye..x best la..nak gemok!!

Lady Ann, said...

wahh, jeles nyer dgan farah . badan ta naik2 walao makan bebanyak maner pown . kiter tuka gene na ? haha :D

fArAh!! said...

@ Lady Ann::farah yang jelez ngn awk la..sebb farah x leh nk gemok..jom tukr jom!!hehehe

Cik Gallus Gallus said...

kurus tapi sihat ok la

fArAh!! said...

@ Cik Gallus Gallus::kurus & sihat mmg ok..tapi x best..nak gemok!!

Sophie Al-yahya said...

amek jela lemak Sophie nie..free je..haaha.

fArAh!! said...

@ Sophie Al-yahya::klo boleh amik lemak tu..dah lame ar amik lemak kwn2 farah..hehehe

Fxysche Nas said...

selagi bml awk stabil..
xyah bimbg2 nk gemok taw.
lagi pun slim tu best ape..awet mude!
=D hehe

fArAh!! said...

@ Fxysche Nas::bml pun agk x stabil..so kene la gemok syg..kene stabilkn bml..mmg la awet muda..tapi jelez au tgk org lain senng jew nak gemok

sitihanisahali said...

nape nak gemok....??
jeles3!! hihi

fArAh!! said...

@ sitihanisahali::nak gemok la dear..bosan kurus..

Dunia Mayaku said...

kadang2 faktor genetik...metabolisme tinggi...mkn byk pn kecik jer...janji sihat sudah ye farah

drj7 said...

No problem, yang penting sehat :)

fArAh!! said...

@ Dunia Mayaku::yup2..sbnr nya x semua org kecik x sihat..hehehe..

fArAh!! said...

@ drj7 ::yup2..kesihtn penting..gemok atau kurus bukn mslh..kesihtn yg penting

♥cik fyza ♥ said...

haha~ mkan la vitamin~ kan byak...tpi hati2 lam pmilihan vitamin okeyh

fArAh!! said...

@ ♥cik fyza ♥ ::OK dear