FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, December 30, 2010

STRESS!

oi FINE!! hari nie masuk hari kedua farah STRESS!!TEKANAN JIWA dah kat office nie!!pagi-pagi lagi dah sakit kepala sebab kerja yang agak menimbun atas meja nie & kene siapkan semua hari nie jugak!!sebab sok CUTI & next week masuk kerja dah NEW YEAR!!!aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!! x leh tahan dah nie..korang tolong ar farah siapkan semua kerja2 nie..korang baikan??boleh gila farah siapkan sorang-sorang..dari pagi mengadap PC & macam-macam no. !!!orang lain punya claim, orang lain yang pening & jadi gila!!semalam nampak tulisan berdouble2 nie bukan double dah tapi sampai nak pengsan dah ar!!terasa nak menjerit jew dalam office nie..gila x tahan dah!! nasib baik sok cuti..kalo x, boleh mati!!

TOLONG!! 

to bos tersayang::bos,bos i x mau jadi akauntan la..i mau keluar macam staf lain..boleh jalan-jalan & claim banyak2..hehehe..boleh x bos?????????????????

6 comments:

MIMIE AIZA said...

makan coklat hilangkan stress :))

syira aka sepatu hijau said...

salam


minum air suam + epal hijau mesti hilang stress :D

Mohd Fitri said...

alah kesiannya banyak kerja. tak apa harin= ni dah cuti rehat puas-puas. hehe

fArAh!! said...

@ MIMIE AIZA::dah mkn coklt..sme jew..

fArAh!! said...

@ syira aka sepatu hijau::thnkz yew..yup2 sudh tenng jugk la leps minum air suam

fArAh!! said...

@ Mohd Fitri ::hahaha..yup cuti reht puas-puas..tpi bile dh strt keje..jdi mlz dh..hahaha