FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Friday, December 31, 2010

31 disember 2010,last dayy for 2010..

31 disember 2010,last dayy for 2010.. tahun yg penuh dengan suka,duka,senyum, tawa,nangis,manis,pahit & macam-macam lagi..tahun yang telah sempurnakan lagi hidup farah..semu kenangan tu akan tetap di ingati ok!!banyak sangat benda yg berlaku dalam tahun nie..macam-macam la sampai tak terkata & tak leh digambarkan..ada yang happy, ada jugak yang sedah.. tahun 2010 adalah tahun yang leh di kata kan cam gila-gila jugak la..sebab banyak sangat tragedi yang tidak di inginkan berlaku!!ish benci tol!!tapi nk x nak,kena la jugak tempuhkan & sudah tempuh pun!sian tol kan farah nie!!tapi apa-apa pun semua yang berlaku farah akan jadi kan pengajaran & dapat mematangkan lagi diri farah & pebaiki lagi diri farah yang serba kekurangan nie..betol x??tahun nie banyak benda yang berlaku sebenarnya, ada yang farah dah lupa pun meh..sebab terlampau banyak sangat…now farah rasa makin hari, makin kurang kawan!!atau farah jauhkan diri dari kawan, ntah la, musykil sejenak*farah bukan ko memang suka x berkawan ke!!hahaha..ok farah memang kurang kawan..serius, sebab farah jenis lambat nak percaya orang & x suka kenal orang..kalo orang tu baik, farah akan baik..tapi kalo orang tu jahat dengan farah, farah akan bersabar sampai la 1 tahap farah akan terus lupa kan dye..tu la farah..kekadang bagi farah kawan macam x penting..sebab kekadang tu kawan tu hanya nak pergunakan tok kepentingan diri dye!!betol x??ada setengah kawan tu talam dua muka!!now farah hanya rapat ngan sorang kawan jew..kawan baik farah dari sekolah lagi..kami nie agak memang x leh nak di pisahkan iaitu zureen..serius kawan dengan dye memang best..gado besar pun x penah..gado-gado manja tu penah la, tapi tu pun sekali time sekolah..sehingga kini kami setia menjadi bff antara satu sama lain..farah nak mintak maap kat semua orang yang kenali farah..sori sangat-sangat sepanjang perkenalan kita farah ada wat salah, atau susahkan hidup korang ke sori k..farah sayang semua ok..!!for the last, god bye 2010 & selamat datang 2011..hope 2011 akan lebih bermakne & lebih happy dri 2010 & harap 2011 lebih penuh dengan warna warni kehidupan dalam kebahagiaan!!hehehe..

2 comments:

ShakirShafiee™ said...

salam tahun baru :)

fArAh!! said...

@ ShakirShafiee™ ::tahun baru jugak!!