FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Sunday, January 2, 2011

cuti & shopping!!

hai reader yang di sayangi!!farah rindu kat korang meh..lama x tulis entry..lama kew??hahaha..xde la lama sangat..ok 3 hari cuti nie, farah busy sangat shopping..ye la YES kan dah nak abis..so saat akhir nie la masa yang paling sesuai nak shopping..tapi time nie ar ramai orang..hahaha..betol x???

31/12/2010 (jumaat)..farah g alamanda, bawak, along, anak buah zana & adik farah jalan-jalan..sebab farah nak carik kotak hadiah..& ada la shopping benda lain..alamanda memang x terkata la hari tu ramai orang..abis jew shopping kita orang balik umah!sebab agak dah serabut..


1/1/2011 (sabtu)..farah ngan famly g kL, g GULATI'S & SOGO..jalan kat kL x sesak..tapi GULATI'S & SOGO, punya la ramai orang..macam sadin marina!!even ramai orang tidak menghalang niat untuk shopping..hehehe..farah beli sehelai baju jew kemeja jew..tapi my mom beli 3 pasang kain tok buat baju kurung kat GULATI'S..tapi yang kelakar nya time farah nak try kemeja tu la..macam biasa farah amik saiz paling kecik XS, sebab farah kurus jew..masuk fitting room, try la..k fine, hasil nya kat belah lengan gila ketat..memang gila terkejut la..napa ketat tanya my mom??sudah gemok kah???OOOOOOHHHHHHHHHHH TTTTTTIIIIIIIIIIDDDDDDAAAAAAKKKKKK!! farah sudah gemok..farah pun kuar fitting room, dengan muka agak sedih g kat SA sogo, mintak saiz S..farah pun masuk fitting room, bajet baju saiz S muat la..tapi hasil nya tetap sama..bahagian lengan tetap ketat!!k fine macam x nak kasi beli jew..tapi disebabkan baju tu sangat cantik, farah beli jugak..even ketat!!hentam jew la labu!!hahaha..nanti betol-betol dah gemok & x muat, kasi la sapa-sapa yang nak..erm..abis jew shopping, terus g kat kereta sebab sudah gerimis..& pulang ke putrajaya..hehehe..


2/1/2010 (ahad)..farah ngan famly g jj taman equine beli barang-barang sekolah adik yang x masih x lengkap..jj taman equine pun ramai orang meh..parking pun xda..tapi dah pusing-pusing carik..baru la dapat..time masuk-masuk jj tu lalu depan 1 kedai tu..x pasti kedai apa..pa2 nampak sorang gurl nie..dalam hati berkata "eh eyda keja kat sini" & berniat nak kaco beliau tapi my mom sudah panggil..hahaha..hajat nak kaco cik eyda x kesampaian..hahhaa..abis jew shopping, beli roti & balik rumah!!


nota to eyda::mak cik eyda, tadi aku nampak ko..tapi x sempat nak betegur & kaco ko keja..sok lusa, tpi rehat aku datang kaco..jj taman equine ngan ofis aku dekat jew..tunggu ke datang aku ok!!!hahaha..

11 comments:

Afiefah Safieni said...

eh baju tu nanti bila xmuat boleh ja bagi saya..
heheheheh..
=)

fArAh!! said...

@ Afiefah Safieni::hahaha..ok,ok

E sudeh said...

kahkah. aku pon nmpk kau dol. dgn beg merah kau tu :P segan siol. muka demam kepanasan pulak. mmg pucat habes. nk kejar kau, mcm tk larat. next time dtg ahh :)

fArAh!! said...

@ E sudeh ::HAHAHA..aku tngok ko pun mcm x bermaya jew smlm..sian meh..ingt x lri rmi cstmr, demm upe nya..
next time, msa reht kew aku dtg kco ko!!hahaha

budiawanhutasoit said...

kalau sudah gemok (gemuk), sudah saatnya untuk diet :D

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

heee~ , nak siket ?

fArAh!! said...

@ budiawanhutasoit::nak gemok pun sush..x smpt diet, kng kurus blik..hahaha

fArAh!! said...

@ ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ ::nak ckit ape??

aLi + sHa said...

x pe klu dh x muat bju tu bg kt aku je.. k0 pn slalu je.. faham2 sendirilh.. ehehehehe.. jel0us kamu dpt ikut ma g gulati's

fArAh!! said...

@ aLi + sHa ::ah ko..yg penting now ko mmg x muat la kn nk try bju aku tu..SI BUNCIT!!hahaha..murh meh kat gulati's hari tu..yg penting semue ma byr..hahaha..spe suruh blik melaka..pdn muka!!

iszieylyanziy said...

nk shopim jugak,,huaaa