FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Sunday, January 9, 2011

happy!!

Hai reader..Sorry tak update blog & x blogwalking semalam..farah kuar ngan yang tersayang..balik dah penat..mandi, solat terus tido..so hari nie la baru ada masa nak update..


1. surprise..


Jumaat kan birthday my hubby..malam tu beliau dapat SURPRISE cupcakes dari farah..walaupun x berapa surprise, tapi beliau teruja meh..sebab x sangka farah akan wat cam tu..tapi bukan farah yang hantar..someone yang tolong hantar kan tok farah..hehehe..


cupcakes oreo..


2. hadiah..


sabtu farah kuar ngan my hubby..coz time birthday dye x dapat jumpa & kasi hadiah..so sabtu farah kasi la hadiah..ingat my hubby jew dapat hadiah..tapi farah pun dapat hadiah dari my hubby..wah terharu meh..macam birthday farah pulakan..suka2..


3. dating..


sabtu kita orang dating kat sunway & luangkan masa bersama..happy sangat-sangat meh..ye la lama kot x jumpa..masing-masing busy..farah kat putrajaya, my hubby kat rawang, jauh kot..so semalam kita orang dapat la jalan-jalan bersama, tengok wayang bersama, makan bersama & my hubby dapat jumpa ex housemate beliau, pening & botak..happy jew tengok my hubby dapat jumpa ex housemate dye, ye la dowg dah lama kan x jumpa meti ar banyak cita.. abis lepak ngan pening & botak my hubby farah hantar farah balik..


my hubby yang makin gemok!!

6 comments:

aLi + sHa said...

p0y0s je.. bju nk c0l0ur sama je..

fArAh!! said...

@ aLi + sHa::ah biar ar..ko jelez sbb baju wrna merh apa??hahaha

Myaby said...

hapy besday kt die. hehe

fArAh!! said...

@ Myaby::thankz..

kertas dan plastik said...

sweeeeeeeeeeeeetttt

fArAh!! said...

@ kertas dan plastik::thankz dear!!