FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Tuesday, January 11, 2011

Hari nie bos tak de kat ofis..tiga hari beliau tak de..bos & dua orang lagi pekerja, telah selamat terbang ke CHINA pagi tadi..huhu..ish bos nie g CHINA tak nak ajak!!geram pulak..dalam masa tiga hari nie farah tak akan terasa pening, bila tengok bos kuar masuk bilik dye..sebab bos tak de pun dalam bilik..hahaha..tiga hari nie nak on9 dari pagi sampai petang pun tak pew..sebab tak ada yang perhatikan setiap apa yang farah..serius sangat HAPPY ok!!& lagi HAPPY, sebelum bos g CHINA, kira semalam la, tiba-tiba ada MEETING padahal time tu dah waktu balik..dengan berat hati masuk la bilik meeting..dalam meeting tu ada la berita GEMBIRA..yang paling penting farah dapat BONUS!!hehhee..thankz bos 

setelah hampir SEBULAN farah mengadap kerja yang sama hari, hari..& naik bosan mengadap pc & menaip semua benda tu..akhirnya semua kerja tu telah disiapkan sepenuh nya semalam..serius sangat happy..lepas nie tak payah nak mengadap benda a-z dah..& disebabkan bos & 2 orang lagi pekerja pergi CHINA so memang tak de keje la nak dibuat..sebab semua benda yang dorang dah tinggalkan semalam telah disiapkan..so hari nie boleh blogwalking sampai LEBAM!!hahaha..

OKAY bila bos tak de kat ofis & tak de kerja nak buat, mulalah terasa BOSAN..ye la farah kena tinggal sorang2 jew kat ofis nie..yang lain semua dah tinggalkan farah pergi China & kuar jumpa client.. so nak tak nak kena la jugak dok ofis nie sorang2..cuba kalo semua ada memang happening la ofis nie..lagi-lagi bila farah tergamam dengar dorang cakap cina, yang 1 butir pun tak paham.."*dalam hati selalu cakap, nak amik kelas bahasa cina la..tapi hampeh jew.." serius now rasa sunyi & bosan gila kat ofis nie..takut pun ada meh..nak boleh rumah boleh tak??hahaha

6 comments:

Burp said...

hahaha~ tryla belajar bhs cina dari dorg.. :P

aLi + sHa said...

ehehehe.. dpt b0nus leh la belikn anak buah hadiah ye... stroller ke x pn bouncher pn x pe.. murah sikit.. ala duit bnyk g la blajar bhs cina...

fArAh!! said...

@ burp::dorang cakap cina laju sangat..x dapat nak tangkap!!

fArAh!! said...

@ aLi + sHa::eh bukn duit insurn hari tu, ko kata nak beli stroller anak ko kew?? nanti aku beli kan dye bantal, macam zana jew ar..baru adil..yang penting kene tunggu dye kuar dulu!!hahaha..tengah carik la nie, mana ada kelas bahasa cina..

aLi + sHa said...

duit insurans ari tu duit gaji aku la.. mn leh wat beli stroller lg pn aku tlg hubby aku btlkn keta dia kena kt 300... s0 x dpt la beli stroller utk bby... x pelh aku tggu duit keta bln nie la jwpnya utk beli stroller bby.. ehehehehe.. bantal apa yg k0 nk beli.. kang x best kang.. ehehehehe... adalh kelas bahasa cina.. search la..

fArAh!! said...

@ aLi + sHa: hahaha..ayat sedh jew meh.. bantal peluk yg wt zana nangis2 x dpt tu la..dah search ar kels bhsa cina, x jumpe..jauh2 ada la