FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Wednesday, January 19, 2011

sori

hai reader yang disayangi..
1st farah nak mintak maap sebab semalam farah tak blogwalking kat blog u all langsung..
sori sangat2 ok!!
semalam BUSY sangat2..
keje berlambak & ada kejadian yang berlaku kat ofis sehingga menjadi semua nya menjadi kelam kabut & kacau bilau..
so hari nie farah tak berapa busy so dapat la membalas balik kunjungan kalian, yang kalian tinggalkan kat cbox farah..

2nd farah nak mintak maap kat mereka2 yang dah follow farah,
tapi farah lambat follow balik..
sori sangat2..
bukan tak nak follow awal2 tapi lappy farah nie gile, macam tuan dye..
punca dah kene virus..
menyebabkan tak boleh bukak en. GOOGLE..
farah dapat follow u all pun sebab pakai PC ofis..
hehhee..
so kepada mereka yang berkenaan..
sori sangat-sangat k..
kalo ada yang farah tertinggal, tak follow balik..
sila bagi tahu ok!!
mungkin farah x dapat mengesan url blog korang..

last sekali thankz to mereka yang sudi singgah & follow blog farah ok..
sangat-sangat menghargai ok..
sila datang selalu..
hehehe

4 comments:

KizZ said...

Apology accepted!Hihi..

Jom sini,
Akan Tiba

fArAh!! said...

@ KizZ::thankz dear..hehehe

Yuni Aisyah said...

BW kat sini farah..BW kat kotak comment ok kan.??hikhik...

jom terjah my blog pulak..opps promote nmpk..haha

fArAh!! said...

@ Yuni Aisyah::hahaha..ok jew..thankz ye..