FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, February 17, 2011

chinese food halal??

Assalamualaikum & selamat pagi..


Huhu pagi,pagi dah gatal tangan & meronta-ronta nak buat entry..hahaha.. walaupun sebenarnya cita ni agak dah basi, tapi farah tetap nak cita ok..


tajuk entry kita hari ni.."Chinese food HALAL??"mesti dalam kepala korang pikir..ada ke?? terang-terang chinese food, tak mungkin HALAL..tapi yang penting ada yang HALAL ok!!tak caya??g search dekat en. google, mesti dapat punya la..salah satu restaurant chinese food HALAL, milik penyanyi rock Amy, yang bernama Cheng Ho Restaurant at Wangsa Maju..so now dah terbukti ok ada chinese food HALAL kat Malaysia ni..


Syarikat tempat farah kerja, buat Annual Dinner..disebabkan farah sorang jew pekerja MELAYU & ISLAM kat company ni..sebab yang lain semua CINA..so kami memilih untuk buat dekat Restaurant Chinese!!Restaurant Chinese yang mempunyai chinese food HALAL, seperti tajuk diatas!!kalo tak HALAL, farah tak boleh JOIN la kan..mana ADIL!!


Annual Dinner tersebut di buat pada 21 January 2011, di Kim Ma Chinese Restaurant, Hotel Palace of The Golden Horses..Annual Dinner tersebut bukan sahaja dihadiri staff TMS Business Alliance Sdn Bhd & pasangan..tapi turut diundang wakil-wakil dari customer tetap kami bagi meramai & memeriahkan lagi Annual Dinner tersebut..ye la kalau hanya dihadiri staff & pasangan, berapa orang sangat la..walaupun Annual Dinner syarikat farah takde la semeriah & seramai Annual Dinner syarikat korang tapi farah berpuas hati la..sebab takde kejadian yang tidak diingini berlaku..Annual Dinner tersebut bermula & berakhir dengan jayanya tanpa sebarang masalah..serius happy sangat ok..perut pun kenyang..hehehe..


jom layan gambar pulak..





antara wakil-wakil customer..



antara makanan yang dihidangkan..











ok sekian Terima Kasih..

Search Results.

31 comments:

Rafidah Bakri said...

dan sesungguhnya makanan2 tu nampak sangat menyelerakan :)

Wan said...

nak sikit

CahayaCintaIlahi said...

owh cmtu ke chinese food
sdp ke awak?

uNa said...

aummm..sdapnye..hehe

p/s: klau de kje 0 kt tmpat farah, inpom ar ek..hehe

fyna said...

waaaa...uhuhuhu...
sedap2...

jom..join...ade contest br dr saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html

Aida Zafirah said...

aida sgt suka tgk chinese food lagi2 kalau kat tv tu...food presentation diorang sgt2 lah superb...:)

fArAh!! said...

@ Rafidah Bakri ::yup sangat menyelerakan..hehehe

fArAh!! said...

@ Wan::nak..g kat hotel tu mintak..huhu

fArAh!! said...

@ CahayaCintaIlahi::yup mcm tu la mknn cina..dorg bnyk masak cara kukus..sedap la

fArAh!! said...

@ uNa::yup sedap..

ada je kerja kosong..tapi dekat sabah & JB..dekt cnie, mungkin amik nnti kot tok bantu farah..

fArAh!! said...

@ Aida Zafirah::yup2 masakan mereka memang superb owh..

fArAh!! said...

@ fyna::yup sedp..thankz ajk join

Mohd Effendi said...

ada makanan lbh x?
bak mai sket. hehe.:p

fArAh!! said...

@ Mohd Effendi::kalo ada pun dah basi..hahaha

Fatin Aimie 88 said...

sedapnye!meleleh!

saiful said...

huih!nampak cam sedap je semua makanan tu.tak pernah makan chinese food,huhu

yaya_flanella said...

sedap tak yangg? hee

fArAh!! said...

@ Fatin Aimie 88 ::yup2 sedp..lagi2 ayam tu..

fArAh!! said...

@ saiful::serius sedp..siap dapt mkn itik lagi..hehehe

fArAh!! said...

@ yaya_flanella::sedap sangat..lagi2 aym..sure u nak tmbh..

deddy said...

chinese food itu enak...apalagi bakmi masakan china...luar biasa...tapi ga boleh kebanyakan lho..

fArAh!! said...

@ deddy::yup sangat enak la..yup..
mkn bnyk2 tak boleh

misS FEeza macho ! said...

hi beauty :)
saye dtg :) ta boleh nak tingl jejk kt shoutbox awk lah=="

fArAh!! said...

@ misS FEeza macho ! ::hai..
pelik je..org lain boleh je tinggl jejk

nuriz said...

menyelerakan le sayur2 tu

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

bertuah dapat mkn kat situ,jimat duit...mcm best jer

Blur said...

mcm x leh nak kenyang jek... zureen tue sape??

Jom baca dan komen post terbaru Blur Modified Profail Facebook

fArAh!! said...

@ nuriz ::syur tu dorang taak panggil sayur la..ada nama lain..hehhee..memng sedp

fArAh!! said...

@ ermayana a.k.a mrs mahzan:;dinner kan..jimat la duit..sebb compny yg byr..hahaha

fArAh!! said...

@ Blur::boleh je kenyg..zureen tu best frenz..nape??

Nurul Afifah said...

chinese food tu nampak sdap sgt..!