FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Monday, February 21, 2011

selamat melahirkan, baby girl

Assalamualaikum & Selamat Malam..


Syukur allhamdulillah, akhir nya farah "Selamat melahirkan, baby girl"!! perasaan sangat happy, sampai tak terkata apa-apa..ok farah STOP!!dengan keadaan tidak tahu bilanya ko kawen??sapa suami ko??kalo sapa bf ko, mungkin orang tahu la..bila masa ko mengandung??ish ko ni hanya boleh buat orang lain jadi gila pikir & carik jawapan daripada statement yang ko dah keluar kan..hahaha..


ala relax la semua, baru keluarkan statement panas sikit..bf farah pun relax je bila farah keluarkan statement ni tadi.. ni kan lagi korang..hahaha..mesti korang pelik tiba-tiba je farah buat entry yang bertajuk di atas, dengan membuka kata yang bikin orang lain panas je membaca, sampai asap keluar ikot telinga dah.. hahaha..


ok,ok mari kawan-kawan sekalian kita kembali ke tajuk utama..sapa yang selamat melahirkan??yang selamat melahirkan akak farah, aishah..yang selamat dilahirkan anak buah farah..syukur sangat-sangat akhirnya akak farah selamat jugak bersalin..beliau bersalin secara normal dekat Hospital Putrajaya, pada pukul 12.40 tengahari 21/2/2011 (isnin), yang lewat 6 hari daripada tarikh yang dijangkakan bersalin..jarak dengan birthday farah 10 hari & jarak 5 minit awal dari waktu farah & akak farah dilahirkan dulu..


disebabkan tadi mood dekat ofis yang kurang baik, akibat sakit kepala..bila my mom call bagitahu akak dah bersalin baby girl pun, macam agak kurang berperasaan..tadi farah balik kerja pun terus balik rumah tak pergi melawat sebab rasa tak larat..ayah tanya "tak melawat anak buah baru??"..farah "tak pun kan waktu melawat sampai pukul 6 je".. ayah "eh tak la sampai kul 8".. farah " terus capai hp & kol akak & ma..tunggu adik balik main bola & gerak".. 


dalam pukul 7 lebih kita orang sampai Hospital Putrajaya terus naik la wad..time sampai kat wad tu, my mom dah sampai dulu ar, tengah tukar lampin baby..farah pun semangat terus tengok baby..serius comel ok..baby kan, mana ada tak comel..betol tak??nama beliau "Alisha Afiqah"..muka dia putih..bila nangis je jadi merah..serius comel sangat..dapat la pegang-pegang & kiss pipi dia..suka-suka..




baby girl..comel tak??


 ni ma & akak farah tengah makan lauk tak sedap..



sekarang jumlah ahli keluarga farah sudah bertambah satu lagi..& jumlah anak buah farah pun sudah bertambah..dulu satu, kita menjadi dua..dua-dua pompuan tau..makin bertambah la jumlah pompuan dalam keluarga farah..lepas ni anak buah farah, farzana tu dah ada kawan nak main dah..ok, farah nak tido dah..gud nite..

6 comments:

♥cik cahya♥ said...

comey yea. nama pun sedap. meriah la rumah farah nanty ;) tmbah lg jmlah keluarga. farah bila lagi ??? ;)

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

ala cutenye..anak 1st ke? akak pn teringin nk dpt baby girl..tahniah dpt beby baru buat kakak farah n mthniah sebab dh jd mak cik..hehe...

fArAh!! said...

@ ♥cik cahya♥::yup2 makin meriah la fmly farah nnti..farah lambat lagi lor..hahaha

fArAh!! said...

@ ermayana a.k.a mrs mahzan:: yup2 anak 1st..hhahaha..thankz ye

kakngah said...

tahniah...

hhmm.. geramnya tgk bby pinkish gitu.... rasa cam nak geget2 jek!

fArAh!! said...

@ kakngah::thankz ye..mmg germ pun meh..