FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, February 24, 2011

SAYA NAK ! SAYA NAK !


Assalamualaikum..


cuba tengok atas ada header BEN ASHAARI la..hehehe..kalo ada header BEN ASHAARI ..mesti la ada sesuatu yang berkaitan dengan beliau kan.. hehehe.. sebenar nya ni 1st time farah letak header BEN ASHAARI  tau kat blog farah & 1st time join segmen beliau..sebab before ni bila nak join je, mesti  dah lambat..serius sangat sedih ok..siap nak nangis lagi tau..

farah join segmen: pelakon di perlukan!!ha amik ko..tak pasal-pasal nak jadi pelakon ni.. hahaha..join je, cuba nasib..tak salahkan..hehehe

sapa nak join boleh g blog BEN ASHAARI ok..kena cepat tau sebab tutp kul 12 tengahari hari ni..

16 comments:

Amy Syaquena said...

Good luck..

note : follow sini juga ada masa jemput la singgah ke sinar raudah ye.

fArAh!! said...

@ Amy Syaquena::thankz ye..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen.
dtg dr blog abg ben;)
SayaNakSayaNak

muCux said...

terjah dari blog abg ben dah follow :)

fArAh!! said...

@ apisv2::thankz ye sudi kunjung

fArAh!! said...

@ muCux::thankz ye..

Mamaleesya said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen.
dtg dr blog abg ben;)

http://diarialeesya.blogspot.com

fArAh!! said...

@ Mamaleesya ::thankz..

Dda Ly said...

gud luck farah!! :)

jemput ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch yeee..♥♥♥

fArAh!! said...

@ Dda Ly ::ok thankz

Nurul Afifah said...

akak..tumpang gne nama akk dlm cerita yg sya tulis tu..akk jd watak hantu/penjahat..hihi..men rembat je sbnrnye.. :P

fArAh!! said...

@ Nurul Afifah::HEHEHE..guna la..tak kisah pun..thankz ye

Nobita Sensei said...

good luck~

azi nur said...

gud luck~
:))
http://azisweetness.blogspot.com/2011/02/pemilihan-yang-tak-serupa-pasti.html

fArAh!! said...

@ Nobita Sensei::thankz..

fArAh!! said...

@ azi nur::thankz..