FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Tuesday, February 1, 2011

selamat hari wilayah & selamat bercuti!!

hai reader..SELAMAT PAGI..mari mulakan hari selasa dengan SENYUMAN..cepat SENYUM!! sampai ke telinga ok!!kalau tak SENYUM farah TAK NAK KAWAN..*paksa orang SENYUM, padahal diri sendiri dok emo dari bangun tido & tak SENYUM..farah tak SENYUM ada sebab..ok, ok sambung cita..hari ini, hari selasa 1 FEBRUARY..SELAMAT HARI WILAYAH farah ucapkan untuk semua warga-warga Wilayah..sama ada Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Putrajaya ataupun Wilayah Persekutuan Labuan..SELAMAT BERCUTI ok..kepada diri sendiri, SELAMAT HARI WILAYAH jugak, tapi tak cuti..sebab farah duduk jew kat Wilayah, kerja dekat Selangor.. hahaha..sangat kesiankan farah..ah tak kisah la!!*ayat cover line..padahal sedih & tak de mood..hahaha..tak de maknanya nak cover2 line nie..farah memang tak kisah pun..sebab mulai sok farah dah start cuti sampai hari isnin depan..*wah over gila cuti sampai isnin depan.. mengalahkan orang cina, padahal bukan nya sambut raya cina or pergi mana2 pun..ah dulik apa farah!!bos yang kasi cuti lama camtu..nak wat cam mana..hahahaha.. biasa la farah pun kerja dengan compny cina & staf kat cnie pun farah sorang jew melayu, yang lain cina..so nak tak nak cuti jew ar..orang dah kasi cuti kan..*farah jangan banyak bunyi..ok,ok farah tak nak banyak bunyi..diam jew..yang penting farah nak b'lagak kat mereka yang hanya cuti 4 hari jew..kesian meh..*ayat mintak penampar..dah,dah..nak stop merepek nie..ok,ok..apa pun SELAMAT BERCUTI ok!!bye!


nota kaki::sori pada mereka yang farah dah sakitkan hati..hari nie mood tak berapa nak ok..kalo farah kelihatan happy, itu hanya pura2..

2 comments:

iwan_dextrous said...

selamat bercuti ..hihih..

fArAh!! said...

@ iwan_dextrous::hehehe..ok selmt bercuti jugk..