FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Tuesday, February 8, 2011

kembali bekerja!!

Assalamualaikum & Selamat pagi..

Setelah sekian lama tak blogwalking..today, aktiviti blogwalking akan dijalankan seperti biasa..setelah sekian lama bercuti & tak blogwalking..meti ramai yang merindui farah kan??hahaha..*tak de makna nya nak ada orang rindu kat ko farah..ko bukan femes pun..ok, sentap sebentar, membuatkan diri nak majuk..hahaha..tak kisah la ada orang rindu atau tidak..yang pasti farah akan blogwalking jugak..ok???
Ok,ok..disebabkan dah lama tak sangat blogwalking, so mesti banyak benda-benda baru farah tak tahu kan??yes, tu dah semestinya..farah ada jugak blogwalking sebenar nya..tapi blogwalking kat link-link farah jumpa..kira bukan blogwalking untuk membalas kunjungan kat kotak shoutmax blog farah la..ok mintak maap, kalo ada yang terasa hati..tak sengaja la..& bukan tak nak balas kunjungan u all, tapi farah busy berjalan-jalan & internet kat rumah slow, ala, ala siput gitu..so harap maklum la..

Hari ni 8/2/2011 (Selasa), adalah hari farah kembali bekerja..menjalankan tugas seperti biasa..mood  kami masih meronta-ronta nak cuti lagi & malas & kurang sihat..harap maklum la, bekerja dengan company cina & kebanyakan company cina memang bukak hari ni.. sebab bagi mereka, hari ni hari yang sesuai & dapat memberi lebih banyak keuntungan untuk memulakan perniagaan..YES!!tu bos yang cakap ok..bukan farah reka cita..hari ni datang jew ofis dah dikejutkan dengan bunyi mercun..bukan sekali, tapi banyak kali ok..semua company cina kat sini mula bekerja hari ni, so dorang main bakar-bakar mercun la dulu, b4 kerja..hahaha..

Ok,ok..apa-apa pun farah nak ucapkan selamat bekerja kepada diri sendiri & kepada semua blogger-blogger ok!!mari mulakan kerja dengan senyuman & keikhlas!!tak mau curik tulang ok!!bye.. farah nak blogwalking..

6 comments:

zahidah dihaz said...

masih mood holiday lagi ni....tak de kerja...blogwalking je lah....hehehehe


New Entry: Heart Beat

fArAh!! said...

@ zahidah::sama la kita..hehhee

Scya LollitA said...

wuuu~
cik scya tade daaa holiday2
tnggu abes asasi bru oliday 6 bulan !!!!!!!!!!

fArAh!! said...

@ Scya LollitA::ala sian nye dye..sbr k

Heidi Shafiq said...

bw time keje ni bukan curi tulang ke? :P

fArAh!! said...

@ Heidi Shafiq::bos yang suruh blogwalking kot..
maksud curik tulang..kuar berjln2 bukn g wt kerja..