FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Thursday, March 24, 2011

keliru..

aku tak tahu sapa kau sebenar nya..
aku tak tahu sapa aku bagi kau..
aku tak tahu sama ada kau musuh aku, atau aku musuh kau..
aku tak tahu sama ada kau yang berdendam, atau aku yang berdendam..
aku tak tahu sama ada kau lawan atau kawan..
aku tak tahu sama ada aku salah, atau kau yang bersalah..
aku tak tahu sama ada aku yang marah kau, atau kau yang marah aku..
aku tak tahu sama ada aku yang benci kau, atau kau yang benci aku..
aku tak tahu sama ada aku yang tak reti hargai kau, atau kau yang tak penah hargai aku..
aku tak tahu sama ada aku ni penting ke bagi kau..tapi aku rasa tidak penting langsung..
aku tak tahu sama ada hanya aku je yang memikirkan akan kau atau kau pun memikirkan tetang aku..
aku keliru dengan semua ni..
aku tak tahu perasaan sebenar..
aku rasa aku sendiri dah cuba untuk berbaik, tapi kau macam nak baik tapi sekarang...errrrrmmmmmm..aku tak tahu..
aku keliru..
hanya kau yang boleh beri aku jawapan untuk semua kekeliruan yang aku rasai..
sampai sekarang aku tetap tunggu kau..
tunggu kau untuk wish birthday aku walaupun dah hampir sebulan berlalu..
sebab walaupun sebelum ni aku ngan kau dah tak ok..
tapi aku tetap ada msg ko..
ingatlah setiap perkara yang pahit kita lalui, tetap penah ada manis..

10 comments:

chokeLy said...

nape ni farah...
cam sedih je nie... are u ok dear.
be strong k..

E sudeh said...

sape yng kau maksudkan tu?

Himmymaru said...

Saba, mungkin EGO dye terlalu tinggi untuk dye pegy kat kau dulu. (cewah, aku yea yea jew macam taw sape?) ;p

fArAh!! said...

@ chokely::bukan macam sedh..tapi mmg tg sedh..ok thankz..

fArAh!! said...

@ eyda:: sapa2 yg terasa..

fArAh!! said...

@ him::kesbrn ada thp nya..ego??hahhaa..kalo mcm tu sampai aku mati pun tetp ego..

him said...

Sampai bila perasaan EGO tuh nak mengatasi diri dye? Kita tggu jew k? (:

fArAh!! said...

@ him::ego semue org ada..tpi ego tu kita boleh kwl..ego tu mungkin akan hilng saat org tu dah tak de..time tu bru nak menyesl..sellu mcm tu la

Himmymaru said...

Mungkin dye nak perkara macam tuh jadi ot? So, ko wat elex jew k? Think positively... Hape yg terjadi neh cmua pasti ada hikmahnya. (:

fArAh!! said...

@ him::time benda tu jdi, menyesl pun tak guna lor..erm relex ar nie..yup apa yg berlku mesti ada hikmah..