FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Tuesday, March 15, 2011

Tutti Frutti frozen yogurt

assalammualaikum.....


bila tengok tajuk atas ni mesti korang dah agak farah nak cerita pasal apa hari ni kan??sebenarnya benda ni dah lama ar..sehari sebelum birthday farah, so makna nya dah hampir 2 minggu lepas la..tadi tengok-tengok pix kat lappy ni baru perasan belum buat entry lagi pasal benda ni..so apa lagi, bukak blog & buat entry la kan..even cerita dah basi pun tetap farah nak cerita ok..

setelah sekian lama nya la farah dah mengidam nak makan Tutti Frutti frozen yogurt, akhirnya dapat juga la.. Tutti Frutti frozen yogurt!! serius TERBAIK ok!!sedap gila la.. berpuas hati..yang paling best sekali kat situ layan diri ok..bila dah kena layan diri sendiri so apa lagi suka hati korang la nak campur-campur yogurt tu sampai 5 jenis ke, nak letak kacang ke,nak letak apa pun la yang ada dekat situ sampai korang rasa puas hati la..ala buat macam benda tu korang punya la senang cita..dah siap semua, korang pergi kat cashier timbang & bayar.. 

suasana di Tutti Frutti frozen yogurt

dah settle bayar, korang boleh la duduk & nikmati yogurt yang sangat lazat, yang korang buat tadi..harga pun murah, rasa pun sedap, sangat-sangat berbaloi & sangat berpuas hati ok!!tapi lagi best kalo orang yang belanje, serius nikmat dia tak terkata la!!hahaha


yang ni farah punye yogurt..

yang ni zureen punye yogurt..

farah & zureen punye yogurt..


akhir sekali terima kasih banyak-banyak di ucapkan kepada zureen kawan baik farah, kerana telah pun mengajak keluar & belanja farah makan Tutti Fruti Frozen Yogurt yang sangat lazat, sampai tak terkata.. kepada semua reader yang disayangi, korang dah penah try belum??kalo belum, apa lagi serang la Tutti Frutti frozen yogurt..nak tahu tempat-tempat yang ada Tutti Fruti Frozen Yogurt, korang boleh tengok kat sini ok Tutti Frutti frozen yogurt & korang juga boleh like dekat facebook Tutti Frutti frozen yogurt..selamat mencuba!!bye

8 comments:

Syat0za said...

sedapnyaaaaaaaaa! =D

fArAh!! said...

@ Syatoza::yup2 sangat sedp..lagi2 kalo org belnje..hehe

AM said...

wah mcm sedapppp ! nak nak nak .hehe ..
.
.
.
...
...
...
...
.....follow laa sy :)

fArAh!! said...

@ AM::yup sangat sedp meh..g la try..

puteri ain said...

sedappppp *-*

fArAh!! said...

@ puteri ain::yup sedp sangat

cujen said...

dah lama bace blogger dok citer pasal tutti frutti ni tp tak tau pe bende.. last week pegi ioi mall nampak la kiosk tutti frutti ni tp x sempat nak singgah...

tgk gambar tu cam sedap jek...

CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY

fArAh!! said...

@ cujen::try la..mesti tahu rasa sedp ke tak..