FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Monday, April 18, 2011

bila farah menjadi kuli & bos..

Assalammualaikum.....

wah terasa teramat la rindu sangat-sangat dekat blog farah yang comot ni..huh hampir seminggu lebih blog kesayangan farah ni ditinggalkan tanpa entry baru kerana farah terlampau busy dengan urusan kerja yang menimbun.. & tiada cerita yang menarik untuk di kongsikan..

last week, seminggu bos & 3 orang staf pergi China..bila orang-orang penting Syarikat tak de.. semua tanggung jawab di serahkan kepada staf-staf yang tinggal & harap maklum la kerja pun akan menjadi bertambah la kan..pada saat itu farah pun boleh sampai ketahap nak gila kerana kerja yang terlampau banyak & terpaksa berdepan dengan pelanggan yang bermacam-macam kerenah..huh penat & tension memang tak boleh cakap la..

daripada urusan pentadbiran, urusan akaun, urusan sales semua nya tanggung jawab farah.. farah buat kerja, farah yang approve & farah jugak yang kena hantar..memang terbaik la..nasib baik la tak kena jadi juruteknik, kalo tak elok2 barang tu rosak sikit, terus langsung tak boleh pakai..hahhaa

apa-apa pun this week semua staf dah pulang & mereka menjalani tugas mereka seperti biasa.. maka tanggung jawab farah pun dah tak seberat minggu lepas..tapi apa-apa pun farah rasa sangat happy & syukur bila dapat menjalankan semua tugas yang diberi dengan terbaik, walaupun pada awal nya memang kelam kabut..

2 comments:

Phat said...

bagus..keep it up farah..multitusking..

fArAh!! said...

@ Phat::hehehe