FARAH NORDIN here, THANKS FOR VISIT && PLEASE, COME AGAIN ♥ YOU!!

Friday, April 22, 2011

mood: kawen, kawen kawen!!

Assalammualaikum.....


hai korang, sihat tak??hope korang sihat ok..farah tengah demam ni..sian tau, tak larat je ni..apa-apa pun sori ok kalau farah tak dapat blogwalking kat blog korang..busy sangat-sangat, hope paham ok..kenapa ada yang rindu kat farah ke??hehhe..farah pun rindu dekat korang jugak..

mood farah sekarang, demam + kawen..huhu kawen?? sapa yang tak suka bila dapat kawen kan..farah ke kawen??oh tidak sama sekali!!farah masih tak berkemampuan untuk kawen lagi..nak tahu tak sapa yang kawen??abang farah yang kawen..kira satu-satu nya la abang farah yang ada..ni abang kandung ok!!

2 minggu ni memang mood kawen je la..busy tau mau kawen ni..my mom & my dad asik berulang alik je daripada Putrajaya ke Sungai Buloh..penat tu memang tak boleh cakap la kan, memang penat sangat-sangat..mesti ramai pelikan kenapa Sungai Buloh..sebenarnya farah ada dua rumah..1 dekat Putrajaya & 1 dekat Sungai Buloh..farah duduk Sungai buloh daripada farah lahir sampai lah akhir form 2, lepas tu pindah Putrajaya & duduk Putrajaya sampai sekarang..ok stop cita pasal rumah, next time farah sambung cita pasal rumah lagi ok..

mood kawen memang tak abis-abis la kan..last week pergi Taiping, Perak..tidur dekat homestay sana dua hari 1 malam..abang farah nikah Sabtu malam & kenduri belah pompuan Ahad pagi..this week kenduri belah laki pulak..!!bye

to: warga blogger, kalau sudi jemput ke kenduri kawen abang farah 

10 comments:

nelly said...

tetiba nak kawen .
=p

Red said...

waaa.. kad jemputan alaf baru.. via blog aje :P

fArAh!! said...

@nelly::sila la kwen..hehhee

fArAh!! said...

@ Red::hahaha..ada blog, guna la sebaik mungkin..jemput la dtg k..

Phat said...

byk gile jemputan kawen..so x boleh nk pergi semua sebab tarikh clash satu sama lain

fArAh!! said...

@ phat::ok,ok

yaya_flanella said...

oh yang dalam album linda tu eh? :)

fArAh!! said...

@ yaya:yup yg dlm album linda tu

Anonymous said...

Saya sangat suka situs Anda. Excellent konten. Silakan lanjutkan posting konten yang mendalam seperti itu.

fArAh!! said...

tq ye